vrijdag 14 januari 2011

De toppers

Iemand met hoogtevrees als ik kan niet normaal naar dit filmpje kijken, want als ik de beelden bekijk voel ik mijn maag naar mijn voeten zakken.

In het filmpje zien we een clubje stoere mannen quasi onstspannen op de top van het hoogste gebouw van de wereld zitten: het Burj Khalifa in Dubai. De megatoren is kortgeleden afgebouwd en net open voor publiek.

De man die de camera toespreekt houdt zich een beetje nerveus vast aan een stang. Vinden wij helemaal niet raar hoor, want als je je evenwicht verliest val je maar liefst 828 m naar beneden. Dus speciaal voor alle hoogtevreestypes onder ons het volgende filmpje. Look and feel:


At the Top of the Burj Khalifa in Dubai (2717 ft.) - Mission
Geüpload door PayeTaChatte. - Basketbal, honkbal, worstelen en meer sport video's.

2 opmerkingen:

 1. Over 'Acrofobia'gesproken, dit is nog helemaal niks. Pas toen ik dit filmpje zag wist ik dat ik écht hoogtevrees heb
  http://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw

  Mocht je je nu niet meer weten te bedwingen, het “wandelpad” is te vinden in de buurt van Malaga; er vallen jaarlijks meerdere doden: http://nl.wikipedia.org/wiki/Caminito_del_Rey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die in Malaga ken ik, heb ik al eerder een blog over geschreven: http://weblogamorf.blogspot.com/2009/01/wandelen-is-niet-voor-watjes.html.
  En nog erger is 'de wandeling over mount Huashan' in China... http://www.youtube.com/watch?v=Ke4-cwNvDuE&feature=player_embedded. Ik zou zeggen: snel boeken!

  BeantwoordenVerwijderen